Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noua conducere PNL va fi aleasă pe 18 iunie, a doua zi după congresul în care se va decide cine este preşedintele formaţiunii

Publicat

PNLPreşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat marţi, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional, că s-a decis ca noua conducere centrală a partidului să fie aleasă, de către Consiliul Naţional de Coordonare, pe data de 18 iunie, a doua zi după congresul în care va fi ales preşedintele formaţiunii.

„În Biroul Permanent Național am decis să organizăm Consiliul Național de Coordonare, care va vota Biroul Permanent Executiv al PNL de după alegerea noului președinte al PNL, în data de 18 iunie, adică a doua zi după congresul de alegere a președintelui PNL”, a spus Turcan, la Palatul Parlamentului.

Ea a precizat că pentru funcțiile de conducere în Biroul Permanent Executiv candidaturile vor fi depuse la Secretariatul General al PNL până în data de 13 iunie.

În competiția pentru șefia PNL din 17 iunie s-au înscris Ludovic Orban, Cristian Bușoi și Viorel Cataramă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax