Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nouă decese în județul Alba cauzate de COVID-19. Șase bărbați și trei femei au pierdut lupta cu virusul

Publicat

În ultimele zile au fost raportate nouă decese cauzate de COVID-19, ale unor persoane din județul Alba. Este vorba despre șase bărbați și trei femei care au pierdut lupta cu virusul. 

Femeie din Aiud, confirmată pe 10 noiembrie și internată la Spitalul Județean de Urgență. A decedat pe 21 noiembrie: stop cardiac, pneumonie SARS COV 2, insuficiențe multiple. Suferea de mai multe afecțiuni.

Bărbat din Horea, confirmat pe 17 noiembrie, internat la spitalul din Câmpeni și transferat la SJU Alba Iulia. A decedat pe 21 noiembrie: stop cardiorespirator, infecție SARS COV 2, brohnopneumonie SARS COV 2. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat din Cergău, confirmat pe 17 noiembrie, internat pe 18 noiembrie la spitalul din Blaj. A decedat pe 22 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută, pneumonie bilaterală SARS COV 2, insuficiență renală acută. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat din Cugir, confirmat pe 17 noiembrie, internat la Spitalul din Alba Iulia pe secția de ATI. A decedat pe 22 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie. Avea mai multe afecțiuni.

Femeie din Alba Iulia, confirmată pe 9 noiembrie, internată pe 19 noiembrie la secția ATI a Spitalului Județean din Alba Iulia. A decedat pe 22 noiembrie: stop cardiorespriator, pneumonie SARS COV 2. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat din Alba Iulia, confirmat cu COVID-19 și internat pe 4 noiembrie. A decedat pe 21 noiembrie: stop cardiorespirator, bronhopneumonie cu coronavirus, insuficiență respiratorie. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat din Cugir, confirmat și internat pe 11 noiembrie la Spitalul din Aiud. A decedat pe 21 noeiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie, pneumonie COVID formă severă. Avea mai multe afecțiuni.

Femeie din Blaj, internată la spitalul din Blaj pe 21 noiembrie, zi în care a și decedat: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută, infecție SARS COV 2, pneumonie virală. A fost confirmată pozitiv pe 22 noiembrie. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat din Ocna Mureș, confirmat pe 20 noiembrie, internat la Spitalul din Aiud. A decedat pe 22 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută, pneumonie virală severă, infecție SARS COV 2. Avea mai multe afecțiuni.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax