Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nouă echipă de conducere la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba. Împuterniciţi pe funcţii, şase luni

Publicat

pompier

echipa ISU Alba Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba şi-a întregit echipa de conducere. Din prima lună a anului 2016, prin ordin al inspectorului general IGSU, au fost împuterniciţi pe funcţii, pe o perioadă de şase luni, inspectorul şef ISU Alba şi doi adjuncţi.

Colonelul Cornel Oprişa (45 de ani), care a fost desemnat inspector şef în noiembrie, după ce Dorel Sofica s-a pensionat, a fost împuternicit pe funcţie şase luni. Este sprijinit în activitate de doi adjuncţi: locotenent-colonel Nicolae Negoiţă (39 de ani), împuternicit prim-adjunct, a fost anterior comandant la Detaşamentul de Pompieri Aiud; colonel Silviu Dogar (46 de ani), împuternicit adjunct, a fost şef centru operaţional.

Vezi şi FOTO-VIDEO: Ceremonial de predare a comenzii ISU Alba. Colonelul Dorel Sofica s-a pensionat, după 30 de ani de activitate. Nou şef, Cornel Oprişa

Cei doi sunt absolvenţi de şcoli de pompieri şi, alături de Oprişa, asigură comanda ISU Alba şase luni, până la organizarea unui concurs pentru cele trei funcţii.

Nicolae Negoiţă a preluat funcţia după ce Cornel Oprişa a urcat pe postul de inspector şef, iar Silviu Dogar a fost împuternicit adjunct după ce colonelul Felix Pintea a intrat la pensie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax