Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noua lege a salarizării ar putea avea o formulă care să aducă performanţă în sectorul bugetar. Ce spune ministrul Muncii

Publicat

Noua lege a salarizării ar putea avea o formulă care să aducă performanță în sectorul bugetar, a declarat joi ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura-Oprescu. Potrivit acesteia, se dorește un sistem de salarizare compus dintr-o parte fixă şi una variabilă. 

Ministrul a subliniat că este nevoie de o administraţie eficientă, orientată către cetăţean, iar în acest sens, o lege a salarizării în sectorul bugetar care să stimuleze performanţa reprezintă un obiectiv esenţial, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Bucura-Oprescu a arătat că se doreşte o lege a salarizării bazată pe echitate.

„Prin noua lege a salarizării ne dorim o reierarhizare care să aducă echitate atât în interiorul familiilor ocupaţionale cât şi pe verticală. Adică la muncă egală, plată egală.

De asemenea, ne dorim să avem o formulă care să aducă performanţă în sectorul bugetar printr-un sistem de salarizare compus dintr-o parte fixă şi a una variabilă”, a precizat ministrul Muncii.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 13.10.2023 at 12:01

    Hai mă, că performanţă la plimbat hârtii nu poate exista oricum ai da-o.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax