Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nouă mașini AVARIATE la Ocna Mureș și Aiud, după ce bucăți din acoperișul unor blocuri s-au prăbușit din cauza vântului

Publicat

masinaa avariata acoperis Vântul a făcut ravagii în Ocna Mureș și Aiud, luni seara, în jurul orei 21.00. Nouă mașini au fost avariate după ce bucăți din acoperișul unor blocuri au fost luate de vântul puternic și aruncate peste acestea.

La Ocna Mureș, opt autoturisme au fost avariate pe strada Aleea Independenței, după ce mai multe plăci de azbociment din acoperișul blocului nr. 42 au fost smulse de vânt și aruncate peste acestea. Nu au fost înregistrate victime.

Detașamentul de pompieri din Aiud a intervenit, luni seara, în jurul orei 21.00, pentru degajarea unor fragmente dintr-un acoperiș de bloc parțial desprins. Din primele informații se pare că mai multe fragmente dintr-un acoperiș de bloc, situat pe strada Axente Sever din municipiul Aiud, s-au desprins, avariind parțial un autoturism parcat în imediata vecinătate.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax