Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nouă metri cubi de lemn confiscați dintr-un depozit din Cugir. Patronul amendat cu 6.000 de lei

Publicat

Polițiștii au amendat miercuri 25 iulie, un patron al unui depozit de material lemnos din Cugir, în zona Râul Mare. În urma unui control, organele legii au descoperit că administratorul nu deținea documente legale pentru 9 metri cubi de lemn. Lemnul a fost confiscat iar patronul s-a ales cu o amendă de 6.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 25 iulie,  în urma unui control efectuat de poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice din cadrul IPJ Alba, împreună cu specialişti ai Gărzii Forestiere Alba şi ai Ocolului Silvic Cugir, la un depozit de material lemnos din zona Râul Mare, s-a constatat că administratorul acestuia nu deţinea documente legale de provenienţă pentru 9 metri cubi de material lemnos.

Cei 9 metri cubi de material lenos au fost confiscaţi, iar faţă de administratorul depozitului a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, potrivit Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 6.000 de lei.

Sursă foto: arhiva Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax