Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nouă persoane din judeţul Alba au ajuns la spital din cauza gerului. Temperaturi sub minus 10 grade în judeţul Alba

Publicat

În noaptea de sâmbătă spre duminică, temperaturile au coborât la -10 grade la Alba Iulia şi chiar mai mult, în judeţul Alba, zona fiind, de altfel sub atenţionare de cod galben de ger, în această perioadă. Un număr de 9 persoane au ajuns la spital, unele dintre acestea fiind fără adăpost, iar altele având locuinţe neîncălzite.

Dintre oamenii care au avut de suferit din cauza frigului şi au ajuns la spital, 7 au fost din Alba Iulia, iar 1 din Ocna Mureş şi 1 din Aiud.

Temperaturile scăzute vor fi înregistrate în continuare, săptămâna aceasta. În Alba Iulia funcţionează un centru social de urgenţă pentru persoane fără adăpost, administrat de DGASPC Alba şi Asociaţia „Filantropia” Ortodoxă Alba Iulia, însă frecvent cererile de cazare în acest stabiliment  depăşesc capacitatea acestuia, care este de 50 de persoane. Astfel, oamenii fără adăpost care au de suferit în această perioadă din cauza frigului ajung, de cele mai multe ori, înapoi în stradă, după ce beneficiază de servicii de îngrijire în spitale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax