Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noua strategie de campanie a PSD Alba: Invită cetățenii care aduc liste de susținători să candideze pentru Consiliul Local Alba Iulia

Publicat

IMG_3235 Chiar dacă încă nu și-a anunțat candidații pentru alegerile din iunie, PSD Alba s-a gândit deja la o strategie și își pregătește temeinic campania electorală. Cea mai nouă idee a social-democraților este să pună pe listele ce consilieri locali simpli cetățeni. Potrivit acestora, oamenii care își doresc un post în CL trebuie să se prezinte la partid cu o listă de susținători.

Din criză de oameni, din dorința de a avea noi membri sau pur și simplu ca strategie de campanie, PSD Alba a decis ca listele lor de consilieri locali să fie deschise oricărui cetățean care are susținere în comunitate.

Mai exact, orice persoană care dorește un post de consilier local trebuie să prezinte partidului o listă cu susținători. După terminarea „înscrierilor”, în precampanie se vor organiza alegeri interne care vor decide atât cum se vor ocupa locurile, cât și pozițiile pe liste.

Actualii consilieri spun că sunt dispuși să își cedeze locul pe liste dacă altcineva reușește să adune mai mulți susținători și că pornesc cu șanse egale cu cei care vor veni noi în partid.

„Asta cu ordinea pe listă este de multe ori un moft, ține de orgoliu. Acum eu spun că interesul de grup primează”, a declarat președintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian.

Invitația făcută pentru cetățeni este un prim pas în această acțiune, iar după ce vor avea o listă definită se va trece la următoarele etape care vor decide locul pe lista de consilieri.

„Se poate înscrie oricine și ulterior va fi un fel de campanie, fiecare își va face singur campania și după aceea se vor face alegeri”, spune consilierul Bogdan Medrea.

Despre campania electorală, consilierii PSD spun că vor să fie una „cu mult bun simț”.

„Va fi o campanie fără atacuri, fără reproșuri, cu unele reacții, dacă va fi nevoie, dar din punctul nostru de vedere va fi o campanie cu foarte mult bun simț”, a spus Horațiu Clepan, consilier local și unul dintre oamenii despre care se spune că ar putea fi candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax