Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noul computer tomograf din Blaj, funcţional şi pentru pacienţii din afara spitalului

Publicat

Noul computer tomograf de la Spitalul Municipal Blaj, pus în funcţiune la începutul lunii noiembrie, este funcţional şi pentru pacienţii din afara spitalului blăjean, anunţă conducerea instituţiei medicale. Acest lucru este posibil după ce a fost semnat contractul cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Alba, în vederea decontării serviciilor medicale efectuate de cel mai nou CT din judeţul Alba.

În acest fel, pe lângă bolnavii internaţi în spitalul blăjean şi cei care vin la unitatea de primiri urgenţe, computerul tomograf va face investigaţii şi pentru pacienţii trimişi de medicii de familie sau de specialitate, din judeţ sau din zonă. Programările se fac la secţia Radiologie, investigaţiile medicale urmând a fi efectuate de luni până vineri, între orele 08.00 şi 14.00.

Noul computer tomograf al Spitalului Municipal Blaj a fost oficial pus în funcţiune joi, 2 noiembrie 2017, după mai multe luni de aşteptare, din cauza formalităţilor necesare pentru obţinerea autorizaţiilor de funcţionare . Aparatul a costat aproximativ 200.000 de euro şi este, până acum, principala investiţie din cadrul programului multianual „1.000.000 euro pentru sănătatea blăjenilor, 1.000.000 euro în aparatură de performanţă la Spitalul Blaj”, derulat de Primăria şi Consiliul Local Blaj, în perioada 2016-2018.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax