Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noul Dacia Duster va fi vândut şi în România. Care sunt preţurile şi variantele de echipare şi motorizare

Publicat

Românii vor putea cumpăra noul model Dacia Duster, care se poate comanda, de astăzi, și din ţară. Preţurile cu care va fi comercializat în România pornesc de la 12.350 de euro și ajung la 18.750 de euro, în funcție de dotări.

Reprezentanții producătorului auto spun că noul Duster va fi disponibil în trei versiuni de echipare: Esențial, Comfort și Prestige.

Prețul pentru versiunea Esențial pornește de la 12.350 de euro, cu TVA și crește în funcție de tipul de motorizare, putând ajunge la peste 16.000 de euro, cu TVA. În cazul nivelului de echipare Comfort, prețurile sunt cuprinse între 13.400 și 17.100 de euro, cu TVA, cel mai mare preț, de 18.750 de euro, fiind în cazul nivelului de echipare Prestige.

Nu va fi disponibilă, cel puţin deocamdată, varianta de echipare Acces, care în Franța se va vinde cu mai puțin de 12.000 de euro. Reprezentanții Dacia au explicat că pe piața din țara noastră mai puțin de 1% dintre cumpărători au optat, în ultimii ani, pentru autoturisme Duster cu un nivel minimal de dotări.

Noua versiune a modelului Duster de la Dacia a fost dezvăluită în premieră mondială pe 12 septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. În România, modelul a fost prezentat public pentru prima dată pe 24 septembrie, la „Renault Day”, un eveniment la care au participat aproximativ 15.000 de oameni, organizat pe platforma industrială Dacia din orașul Mioveni.

Variantele de motorizare pentru noul Duster sunt: pe benzină SCe 115 CP (în versiunea 4X2) și TCe 125 CP (în versiunile 4X2 și 4X4), cutie de viteze manuală; diesel – dCi 90 CP în versiunea 4X2 și dCi 110 CP în versiunile 4X2 și 4X4, cutie de viteze manuală; motorul dCi 110 CP (în cazul versiunii 4X2) poate fi echipat cu cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC.

Peste două milioane de exemplare au fost vândute, din 2011, de momentul lansării modelului Duster pe piaţă, în mai mult de o sută de țări, sub mărcile Dacia şi Renault.

sursă: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax