Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Noul director adjunct al Muzeului Unirii din Alba Iulia va coordona activitățile de pază și supraveghere a instituției de cultură

Publicat

A devenit o certitudine că Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia va avea doi directori adjuncți, iar motivul înființării acestui nou post este cât se poate de clar atât pentru consilierii județeni, cât și pentru conducerea instituției de cultură: necesitatea unui om în pus care să coordoneze Compartimentul de supraveghere și gestiune patrimoniu, precum și Compartimentul paza, securitatea și sănătatea muncii.

Modificarea organigramei și a statutului de funcții a muzeului albaiulian prin introducerea unui nou post de director adjunct va fi supusă aprobării Consiliului Județean Alba (la inițiativa conducerii muzeului), joi, 23 august, iar, odată ce proiectul de hotărâre va primi votul consilierilor, se va trece la organizarea unui concurs în vederea ocupării acestuia. Având în vedere că persoana despre care se zvonea că ar fi interesată de funcția de la muzeu, Daniela Floroian a declarat clar și răspicat că nu se va înscrie la concurs, cel puțin deocamdată rămâne de văzut care va fi acea persoană abilitată să îi secondeze pe Gabriel Rustoiu și Constantin Inel (ambii cu studii aprofundate de istorie) în coordonarea instituției de cultură.

Atribuțiile noului director general adjunct vor fi acelea de a supraveghea paza și securitatea muncii în instituție, precum și coordonarea și gestiunea patrimoniului.

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia va avea în total un număr de 81 de posturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax