Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noul Duster, lansat la Salonul Auto de la Frankfurt. Schimbări majore. Cum arată noul model

Publicat

Duster 2018 Dacia a lansat, marţi, la Salonul Auto de la Frankfurt, a doua generaţie a SUV-ului Duster. Noul Duster vine cu un interior complet nou.

Spre deosebire de exterior, unde designerii Grupului Renault au ales o cale „conservatoare” și au mizat pe o evoluție a conceptului care stă la baza lui Duster, interiorul se schimbă radical ca aspect, ergonomie și calitate percepută.

Chiar dacă Duster rămâne în continuare fidel logicii de bază a unei mașini concepute pentru a fi durabilă, cu materiale dure în prim-plan și fără prea multe „finețuri” la capitolul opțiuni de personalizare cromatică, modul în care designerii au așezat piese puzzle-ului ne înfățișează o mașină complet diferită față de cea anterioară.

YouTube video

Bordul se schimbă complet. Apar cinci noi aeratoare, dintre care trei sunt așezate central. Nu vă așteptați la vreun artificiu tehnic vizual, potrivit Automarket.ro. Dacia a preferat eficiența în fața spectacolului, astfel că piesa în sine este una formată din foarte puține elemente.

Duster va permite pornirea fără cheie printr-un buton de Start.

YouTube video

Cei prezenţi la Frankfurt au putut vedea SUV-ul românesc în toată splendoarea lui, cu o grilă a radiatorului mai mare, blocuri de lumini cu semnatura LED, o formă diferită pentru stopuri şi scuturi ceva mai pronunţate, atât în faţă, cât şi în spate.

Materialele şi finisajele sunt mai calitative, scaunele oferă un confort sporit, iar deasupra display-ului sistemului de infotainment avem acum trei fante de aer. Totodată, spaţiile de depozitare au fost suplimentate, conform 4tuning.ro.

Noul Duster vine cu un preţ începând cu 11.000 de euro, iar suma creşte în funcţie de dotările pentru care optează cumpărătorul.

sursă: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax