Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noul inspector şcolar general adjunct al IŞJ Alba este Ioana Eugenia Crâsnic, directoarea Şcolii Generale din Miceşti

Publicat

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba are, de joi, 15 martie 2012, un nou inspector şcolar general adjunct. Este vorba despre Ioana Eugenia Crâsnic, directoarea Şcolii Generale din Miceşti, profesoară de fizică, chimie şi informatică.

După ce, la sfârşitul lunii noiembrie 2011, prof. Rodica Andronescu, inspector şcolar general adjunct al IŞJ Alba la acea vreme, a fost numită în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, postul de inspector şcolar general adjunct a rămas vacant.

Joi, 15 martie 2012, prin ordinul ministrului Educaţiei, Cătălin Baba, în funcţia de inspector şcolar general adjunct a fost numită Ioana Crâsnic, directoarea Şcolii Generale din Miceşti. Funcţia este deocamdată provizorie, întrucât Ioana Crâsnic a fost detaşată în interesul învăţământului până cel târziu în 31 august 2012 sau până în momentul în care se va organiza un concurs, la care, cel mai probabil, Ioana Crâsnic va participa.

Ioana Eugenia Crâsnic este profesoară de fizică, chimie şi informatică. Este licenţiată în fizică, chimie şi informatică la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca şi a absolvit un Masterat în Management Educaţional la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. De asemenea, a participat la o mulţime de cursuri de perfecţionare în ţară şi în străinătate (Italia, Franţa, Grecia, Turcia).

Din martie 2003 până în urmă cu două zile, a fost directoarea Şcolii Generale Miceşti, iar înainte a fost profesor titular de fizică şi chimie la Şcoala Generală din Zlatna.

În funcţia de director al Şcolii Generale Miceşti, la propunerea Consiliului Profesoral, a fost numită, miercuri, 14 martie, Carmen Căian, profesor pentru învăţământul primar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax