Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noul ministru al Agriculturii este Petre Daea. Decretul de numire în funcție, semnat de președintele Iohannis

Publicat

petre daea

Noul ministru al Agriculturii este Petre Daea. Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire în funcție, vineri dimineață.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, decretul de numire în funcția de membru al Guvernului a lui Petre Daea.

Acesta va ocupa din nou poziția de ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Petre Daea a fost ministru al agriculturii în anul 2004 și între anii 2017 și 2019.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc vineri, la ora 13:00, la Palatul Cotroceni.

sursă: Mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    vineri, 08.07.2022 at 11:40

    @Redactia Alba24. Cateva ( Sunt SUTE ! ) Bancuri,perle si „realizari” ale ” genialului ” Petre Daea : ” Sunt un om mai mult in cizme decat in pantofi „, ” Eu pot sa traversez calea ferata , dar dupa ce trece trenul „, ” Pe agricultori ii trezeste munca si ii culca oboseala „, ” Oaia este o statuie vie „, ” Cormoranii fac baie in piscine „, ” Sunt 12 miloane de oi.Au 3 Kg oita. O plapuma cat ar fi ? Ar fi 12 milioane de plapumi in Roamania pentru saracii astia „,” Imi pare rau ca noaptea nu este zi, pentru ca as putea rezolva aproape tot in agricultura „, a Infiintat, la Tulcea, o BURSA de PESTE, fara nici macar UN Solz de PESTE, ” E jenant si revoltator sa iei 1 Kg de carne de vaca cu 100 lei; poti sa cumperi o oaie sau o capra ” SI ” Pe mine nu ma intereseaza cate picioare are porcul, nu ma intereseaza ( probabil decat behaitul oilor !!!!! ) guitatul ” Este MAI CRETIN decat Vacile, Porcii, Caprele, Oile si CORMARANII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax