Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Noul ministru al Muncii este fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu

Publicat

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a fost numit ministru al Muncii şi Protecţiei Sociale, începând de vineri. Funcţia a fost deţinută interimar de premierul Emil Boc, timp de două săptămâni, după demisia de onoare a lui Ioan Botiş, în 20 aprilie 2011.

Sebastian Lăzăroiu a părăsit în 1 mai funcţia de consilier la Departamentul de Planificare şi Analiză Politică al Administraţiei Prezidenţială. Acesta a motivat atunci că dorea să se dedice activităţii de analiză politică. A fost consilier prezidenţial din 2007.

Noul ministru al Muncii are 41 de ani, este necăsătorit şi are un copil. S-a născut în Comăneşti (Bacău) şi este, de profesie, sociolog. A absolvit Facultatea de Sociologie şi masterat în cadrul Universităţii Bucureşti, fiind doctor în sociologie. A fost angajat ca director de cercetare la GISO (1995-1996), expert parlamentar la Senat (1997), cercetător la CURS (1997-1999), director de cercetare la CSOP/TNS (1999-2000) şi director general la Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS SA (2002-2007).

A desfăşurat, de asemenea, activitate universitară, ca lector la Facultatea de Ştiinţe Politice (SNSPA), profesor asociat la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA) şi la Facultatea de Sociologie.

Sursa foto: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax