Connect with us
Publicitate

ABRUD

Noul primar al Abrudului, Cristian Albu, a intrat în izolare cu familia, după ce soția sa a fost testată pozitiv pentru COVID

Publicat

Noul primar al orașului Abrud, Cristian Albu, a intrat în izolare împreună cu familia, după ce soția sa a fost testată pozitiv pentru coronavirus.

Cristian Albu a dat dovadă de transparență și a transmis chiar el că soția sa lucrează la Centrul de Îngrijire și Asistență de la Abrud unde angajații sunt testați periodic. Momentan, aceasta este asimptomatică.

Mesajul primarului Cristian Albu: 

”În urma testării perioadice care se efectuează personalului CIA Abrud, soția mea, alături de alte două persoane, au fost testate pozitiv.

În consecință, vă anunțăm că am intrat în autoizolare, împreună cu familia mea. Vom respecta în totalitate protocolul impus și ancheta epidemiologică.

Data pentru validarea mandatului de primar nu a fost încă stabilită, dar dacă va fi stabilită în cele 14 zile în care voi fi in izolare, vom respecta întocmai normele legale care prevad astfel de situații. Orice schimbare intervine, va voi comunica, în mod oficial.

Așa cum s-a văzut în utimul timp, situația pandemică nu are o evoluție favorabilă, de aceea, fiecare dintre noi trebuie să ne luam măsurile de prevenție necesare.

În acest moment, soția mea este bine, nu prezintă simptome, dar acest virus s-a dovedit că reacționează diferit pentru fiecare persoană, de aceea, prevenția ar trebui să fie prioritate pentru noi în această perioadă” a transmis Cristian Albu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax