Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noutăți importante la WhatsApp. Ce opțiune este disponibilă pentru utilizatorii aplicației

Publicat

Schimbări importante pentru utilizatorii Whatsapp au fost anunțate recent. Este vorba despre o îmbunătățire semnificativă a aplicației.

Directorul executiv şi co-fondatorul companiei Meta Platforms a anunțat că utilizatorii se pot conecta la acelaşi cont de WhatsApp pe patru telefoane diferite.

Decizia a fost primită cu bucurie de utilizatori la secţiunea de comentarii de pe Facebook.

WhatsApp este o aplicaţie de mesagerie care a fost lansată în 2009 de doi foşti angajaţi ai Yahoo, Brian Acton şi Jan Koum.

Aplicaţia a devenit rapid populară datorită simplităţii şi securităţii sale, permiţând utilizatorilor să trimită mesaje text, audio, video şi imagini gratuit, folosind conexiunea la internet.

În 2014, WhatsApp a fost cumpărată de Facebook pentru 19 miliarde de dolari, cea mai mare achiziţie din istoria companiei.

Facebook a promis să păstreze independenţa şi confidenţialitatea WhatsApp, dar a încercat să integreze aplicaţia cu celelalte servicii ale sale, cum ar fi Messenger şi Instagram.

În 2021, Facebook s-a redenumit în Meta, o companie care vrea să construiască metaversul, o lume virtuală interconectată.

WhatsApp face parte din viziunea Meta de a oferi oamenilor experienţe imersive şi sociale prin realitate augmentată şi virtuală.

Compania îşi dezvoltă în continuare aplicaţia şi adaugă noi funcţii, cum ar fi reacţiile la mesaje sau interfaţa apelurilor audio.

Totuşi, WhatsApp se confruntă şi cu controverse legate de politica sa de confidenţialitate, care cere utilizatorilor să accepte partajarea datelor cu Meta, sau de securitatea sa, care este ameninţată de hackeri sau guverne.

sursă: Mediafax

foto: pixabay.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax