Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noutăţi pentru cei care folosesc aplicaţia de căutare Google de pe mobil. „Feed” personalizat cu link-uri despre hobby-uri, călătorii, sport

Publicat

telefon mobil

google O revizuire a aplicației Google de căutări online operate pe telefoanele mobile a fost anunţată miercuri. Va include un „feed” personalizat cu link-uri despre hobby-uri, călătorii, sport și alte subiecte de interes, în cadrul unei inițiative ce plasează această companie în concurență directă cu rețele de socializare precum Facebook, relatează Reuters.

Google, cel mai mare motor de căutare online din lume, parte a grupului Alphabet Inc, a precizat că modificările vor începe să fie implementate în Statele Unite miercuri, iar în alte țări vor fi introduse săptămânile viitoare.

Noua funcție se intitulează „Google Feed”, un nume care ar putea atrage o serie de comparații cu funcția „News Feed” a companiei Facebook, folosită pe rețeaua de socializare pentru a vizualiza cele mai noi conținuturi publicate de prieteni, rude și alte surse.

Actualizările tipice ar putea include un link către un site cu sfaturi despre destinații de vacanță sau un link spre o pagină online despre ciclism sau alte pasiuni, au precizat reprezentanții Google.

Google Feed va sugera link-uri pe baza istoricului căutărilor efectuate de utilizatori pe motorul Google și a datelor furnizate de alte servicii Google, precum YouTube, Gmail și Google Calendar, au mai spus reprezentanții companiei americane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax