Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noutăţi pentru utilizatorii serviciului de mesagerie WhatsApp. Beneficiază de alte două opţiuni

Publicat

whatsapp video callNoi funcţii sunt disponibile pentru utilizatorii serviciului de mesagerie WhatsApp. Modul de distribuire a pozelor a fost îmbunătăţit, iar aceştia pot răspunde mai repede la mesaje. Deocamdată, noile opţiuni sunt disponibile doar pentru cei care folosesc iPhone.

WhatsApp oferă o varietate largă de distribuire a pozelor și videoclipurilor. Dar atunci când trimitem multe poze, fereastra de chat poate deveni încărcată cu multe poze și este incomod pentru utilizatori. Noua funcție permite o organizare mai bună a fotografiilor, așezându-le în grupuri de câte patru sau mai multe. Ele vor putea, de asemenea, să fie vizualizate în fereastra de chat, notează Mashable.

Nu doar organizarea pozelor s-a schimbat, dar au fost introduse și cinci filtre pentru modificarea pozelor: pop, black and white, cool, chrome și film. Putem edita de asemenea orice poză din telefon cu aceste filtre.

O a doua funcție introdusă de WhatsApp le permite utilizatorilor să răspunde mai repede și mai ușor la mesaje. Ei vor putea să răspundă oricărui mesaj cu un swipe în dreapta, grăbind astfel procesul de chat.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax