Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Nu a fost să fie chimie la Primărie: Toți candidații la funcția de șef al Direcției Tehnice a Primăriei Alba Iulia, RESPINȘI

Publicat

sediu primarie drona

Proba scrisă pentru angajarea în cea importantă funcție din Primăria Alba Iulia s-a desfășurat joi, 11 februarie, de la ora 11, la sediul instituției. 

Trei persoane ce au fost admise în urma selecției dosarelor, pentru funcția de director executiv al Direcției Tehnice, au susținut proba.

Însă, niciunul dintre cei trei candidați nu au reușit să obțină punctajul minim pentru promova examenul scris. 

Reamintim că cerințele obligatorii pentru cei care au vrut să participe la concurs au fost să aibă studii de licență într-un domeniu de inginerie civilă, instalații, administrație publică, dar și inginerie chimică, ultima fiind o condiție curioasă având în vedere fișa postului.

CITEȘTE ȘI: Studii de chimie, pentru primărie. Care sunt condițiile și cine se luptă pentru cel mai important post din Primăria Alba Iulia

Funcția presupune coordonarea achizițiilor publice din bugetul local la tot ce înseamnă investițiile făcute de primărie, în clădiri, drumuri și rețele.

Punctajele obținute de candidați în urma examenului scris

Dragoș Cătălin Moișeș 15.60 – respins

Oana Claudia Oanță 53.80 – respins

Traian Daniel Stan 25.40 – respins

Rezultatele pot fi vizualizate AICI

Postul rămâne vacant

În urma respingerii celor trei candidați, interviul nu va mai avea momentan loc, iar postul ocupat de Silvia Moldovan va rămâne în continuare vacant.

Fiind unul dintre cele mai importante posturi administrative din instituție, este automat și unul foarte bine plătit.

Potrivit statului de plată din 2020, un director executiv câștigă un salariu lunar de bază de 12.000 de lei, la care se pot adăuga sporuri de 10% sau chiar 20%, dacă persoana în cauză lucrează în proiecte europene.

Mai mult, are parte de o indemnizație de hrană de 4.164 de lei pe an.

La concursul făcut public în data de 4 decembrie 2020, s-au înscris inițial patru candidați, însă, în urma verificărilor dosarelor, doar trei au fost declarați admiși pentru a da proba scrisă.

Cu ce se ocupă directorul executiv al Direcției tehnice

Conduce și coordonează activitatea de achiziții publice, se ocupă de pregătirea și urmărirea în execuție pentru investițiile și reparațiile finanțate din bugetul de stat, local, fonduri speciale și alte fonduri constituite conform legii
Asigură evidența și gestionarea bunurilor publice (clădiri, rețele edilitare, dotări etc.)

Urmărește modul de derulare a procesului investițional și face propunerile de redistribuire a fondurilor în cadrul programelor aprobate potrivit prevederilor legale

Aplică și execută legile și reglementările legale în vigoare în domeniul investițiilor și administrarea bunurilor publice (clădiri, rețele edilitare).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. nimeni

    vineri, 12.02.2021 at 14:05

    Atatat pot #rezistentii din gasca pacaliciului de partid si de stat ajuns primar al Alba-Iuliei. Credeti ca el este4 mai bun decat cei trei? Va inselati amarnic…

  2. pilu

    vineri, 12.02.2021 at 16:14

    In ziua de astazi nu exista mai bun, la stat. Daca nu a venit cine trebuie. Dar va veni. Si uite cum. Am un coleg care lucreaza in una din ramurile energiei electrice. Era sef, adica sef de serviciu cu peste 20 de ani vechime doar in aceasta ramura. Evident, bine platit. Si unei activiste de partid i s-a pus pata pe acel post.Fara nici un fel de problema, acel post a fost scos la concurs, numai scris. In urma rezultatelor, colegul a luat 9,05. Contracandidata care nici nu stia cum circula curentul electric, a luat 9,20. Simplu. Chiar daca faci contestatie se evalueaza lucrare celui care a facut contestatie, nicidecum nu se compara cu cea a reusitului. Asta-i valoarea de partid. Se asteapta valoarea de partid si la Primaria Alba. Cred ca se mai negociaza, inca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax