Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Nu a respectat viteza, a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat în șant. În urma impactului, trei persoane au fost rănite

Publicat

Un bărbat din Blaj s-a răsturnat cu mașina într-un șanț, după ce, la efectuarea curbei la dreapta, nu a adaptat viteza la condițiile de mers și a pierdut controlul autoturismului. În urma impactului, conducătorul auto, soția acestuia și un alt pasager al mașinii, au suferit leziuni corporale.

Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, sâmbătă, în jurul orei 10.30, cu privire la faptul că DN 107 F, pe raza comunei Şona, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de echipa de cercetare deplasat la faţa locului, a rezultat că B.D., de 57 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Şona – Jidvei, într-o curbă periculoasă la dreapta nu a redus viteza, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers.

În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni la nivelul coloanei cervicale iar soţia acestuia şi un bărbat în vârstă de 56 de ani, au suferit leziuni corporale uşoare.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax