Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nu a rezistat ispitei: A furat un burlan de la Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia. Bărbat reținut de polițiști

Publicat

catedrala romano catolica alba iulia

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un bărbat care a furat elemente din sistemul de colectare a apelor pluviale ale unui lăcaș de cult din Alba Iulia, au transmis reprezentanții IPJ Alba. Tânărul nu este la prima faptă de acest gen, fiind cercetat, sub control judiciar, pentru alte două furturi de scule, din autoturismele unei societăți comerciale.

Lăcașul de cult de la care a furat acesta este Catedrala Romano-Catolică din Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia.

”La data de 28 octombrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat și reținut pe un bărbat de 35 de ani, din Șona, județul Alba, care locuiește fără forme legale în Alba Iulia, ca bănuit de săvârșirea unui furt, cu un prejudiciu de 1.000 de lei, reclamat poliției la data de 15 octombrie 2019.

În sarcina acestui s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 10 octombrie 2019, ar fi demontat și sustras un segment de aproximativ 5 metri, din cupru, de la sistemul de colectare al apei pluviale amplasat în exteriorul unui lăcaș de cult din municipiul Alba Iulia.

Se pare că, ulterior, bărbatul ar fi valorificat burlanul furat la un centru de colectare a deșeurilor” se arată într-un comunicat dat publicității de polițiști.

Bărbatul mai este cercetat, sub control judiciar, pentru alte două fapte de furt calificat și a mai fost reținut de polițiști.

Informații de background:

La data de 16 octombrie 2019, polițiștii de investigații criminale l-au identificat pe un bărbat de 35 de ani, din comuna Șona, care locuiește fără forme legale în municipiul Alba Iulia, ca persoană bănuită de săvârșirea a două furturi de scule din autospecialele unei societăți comerciale specializată în servicii de telecomunicații.

Se pare că, în perioada 02-19 august 2019, ar fi forțat sistemele de închidere a două autoutilitare parcate în curtea unui imobil și ar fi sustras o mașină de găurit, mai multe scule, cabluri și alte bunuri a căror valoare totală a fost estimată la 2.500 de lei.

Bărbatul, care este cercetat pentru furt calificat, a fost reținut, iar în cursul zilei de 17 octombrie a fost prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax