Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

NU E CORONAVIRUS: Bebelușul și cei doi adulți din Italia internați la secția de infecțioase din Alba Iulia, SCOȘI din CARANTINĂ

Publicat

Bebelușul de 7 luni și cei doi adulți din Italia, internați luni, 24 februarie, în carantină la Spitalul de Boli infecțioase din Alba Iulia nu au coronavirus.

Marți, 25 februarie, DSP Alba a făcut publice rezultatele analizelor care au fost efectuate la Timișoara la Institutul Victor Babeș.

Rezultatele au fost NEGATIVE. Pacienții prezintă simptomele unei enterocolite virale iar evoluția stării de sănătate este bună.

CITEȘTE ȘI: FOTO-VIDEO ALERTĂ CORONAVIRUS: O tânără și bebelușul ei de 7 luni, veniți recent din Italia, plasați în carantină la Alba Iulia

Mai mult, femeia, bărbatul și copilul au fost scoși de la izolare.

Potrivit directorului DSP Alba, Alexandru Sinea, elevii întorși, duminică, 23 februarie, din excursia din Italia, dar și adulții care i-au însoțit, nu prezentau nici un fel de probleme, în timpul monitorizarii de astazi 25 februarie.

CITEȘTE ȘI: UPDATE: Autocar cu elevi din Alba, așteptat la frontieră. Copiii se întorc din Italia, dintr-o zonă afectată de coronavirus

Sinea a mai declarat pentru alba24.ro, că la nivelul județului Alba au fost identificate cinci locații care pot deservi ca spații de carantină pentru persoanele care prezintă simptome asemănătoare cu cele a coronavirusului și care necesită izolare. Spațiile respective au caracter secret, a mai declarat directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

CORONAVIRUS – HARTA LIVE: Evoluția epidemiei de COVID-19 la nivel global

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate