Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Nu ești decât un moș pretențios”: Femeie din Alba Iulia bătută de soț, pentru că nu a gătit pe gustul lui. Bărbatul riscă să fie cercetat penal

Publicat

O femeie din Alba Iulia a fost bătută de soţ pe motiv că nu a gătit pe gustul acestuia. Jandarmii au intervenit, iar bărbatul riscă să fie cercetat penal. Conflictul a apărut vineri, 27 iunie, la ora 16.00 şi a fost semnalat prin apel la 112. Întors acasă şi constatând că mâncarea nu îndeplineşte “standardul de calitate” impus de el, Dorin M. în vârstă de 64 de ani, i-a reproşat acest fapt soţiei.

Drept urmare, între cei doi a izbucnit un conflict spontan care a degenerat în momentul în care femeia, cu 12 ani mai tânără, i-a replicat soţului că nu este altceva decât un “moş pretenţios”. Pentru calificativul acordat, a fost lovită de mai multe ori cu pumnii în zona capului şi spatelui şi a fost ameninţată şi cu alte violenţe.

Speriată, victima a solicitat ajutorul jandarmilor care au intervenit de urgenţă şi au scăpat-o de furia bărbatului.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, respectiv ameninţare a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax