Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nu lăsa vara să îți pună cariera în așteptare!

Publicat

Salut,
Eu sunt Ioana și fac parte din echipa BOSCH Blaj de aproximativ doi ani. De curând am devenit absolventă a universității Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Științe Sociale.

M-am alăturat echipei BOSCH Blaj în al doilea an de facultate, când am aplicat pentru un post de Working Student în cadrul departamentului de Resurse Umane. Am avut oportunitatea de a învața lucruri noi și de a mă dezvolta atât pe plan profesional cât și personal. Experiența acumulată în companie m-a ajutat să fac un pas în față spre cariera mea și astfel am schimbat statutul de student în cel de Analist Resurse Umane.

Ce ar putea însemna programul Working Student pentru tine?

Un program flexibil de muncă, programe de training în cadrul cărora ai șansa de a învață lucruri noi și extrem de interesante. Nu uita, aici dezvoltăm soluții inovatoare care schimbă lumea.

De asemenea, BOSCH îți oferă pachet de relocare sau transport, acces la servicii medicale profesionale, prețuri subvenționate la cantina modernă din cadrul fabricii dar și alte beneficii.

Pe scurt, înveți să muncești și să câștigi bani într-un mediu de lucru profesionist.

Dacă ești pregătit să îți începi cariera în compania noastră, trimite-ne un CV la adresă de mail : blaj.recrutare@bosch.com

În acest moment, fabrică BOSCH din Blaj recrutează:

-Inginer mecanic proiectant

-Inginer dezvoltare

-Inginer testare și validare

-Specialist IT

-Ingineri mentenanță, producție și proces

-Analist calitate

-Specialiști achiziții

-Planificatori logistică

-Working Student în domeniul IT, producție, calitate, logistică

Află  mai multe detalii și lista completă de joburi disponibile pe portalul www.bosch.ro “

 

 

Grupul Bosch este prezent pe piața din România de aproximativ 25 de ani și numără peste 6.500 de angajați în cinci entități. În anul 2017, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 416 milioane de euro pe piața din România. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj și unitățile sale de producție pentru Soluții de mobilitate din Cluj și din Blaj, Bosch mai operează și o unitate de producție de tehnică liniară, localizată de asemenea în Blaj, precum și un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timișoara. În București, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluții de mobilitate, Bunuri de larg consum și Tehnologie pentru construcții și energie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piață electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitală țării.

Unitatea de producție din Blaj a înregistrat o dezvoltare semnificativă a producției pe parcursul anului 2017, mai ales în sectorul de activitate Soluții de mobilitate. Datorită cererii mari, compania și-a mărit capacitatea de producție pentru componente auto de înaltă calitate, precum senzori de oxigen și componente pentru controlul transmisiei și se pregătește să adauge noi produse în portofoliul sau. Din 2007, fabrică produce, de asemenea, componente pentru sectorul Tehnologie industrială și va continua să își consolideze poziția prin obținerea de noi proiecte în acest domeniu. Bosch a început anul acesta construcția unei noi clădiri de birouri în cadrul fabricii, această urmând să fie inaugurată în 2019.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax