Connect with us
Publicitate

ABRUD

Nu s-a mulțumit cu alimentele donate de un bărbat din Abrud și a plecat cu un inel din aur. Tânără, cercetată pentru furt

Publicat

O tânără de 22 de ani, din comuna Roșia Montană este cercetată pentru furt. A fost primită în locuință de un bărbat, pentru a-i fi donate alimente și profitând de neatenția acestuia, i-ar fi sustras o bijuterie din aur.

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 februarie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Abrud au identificat o tânără de 22 de ani, din comuna Roșia Montană, județul Alba, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 14 februarie 2022.

Se pare că, tânăra ar fi fost primită, în locuință, de un bărbat din Abrud, cu scopul de a beneficia de o donație, sub formă de produse alimentare, însă ar fi profitat de neglijența acestuia și i-ar fi sustras un inel din aur, greu de 9 grame.

Bijuteria a fost recuperată și restituită păgubitului, iar față de tânără, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax