Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Nu se mai primesc cereri pentru „Casa Verde”. Programul se va relua după 15 iulie

Publicat

Fondurile alocate pentru programul „Casa Verde” în judeţul Alba au fost depăşite. Până la data de 1 iulie, au fost înregistrate nu mai puţin de 496 de cereri, iar conducerea APM Aba anunţă că programul va fi reluat doar după 15 iulie, când se va realiza o redistribuire a fondurilor judeţene.

Pentru judeţul Alba, „Casa Verde” a beneficiat de o finanţare 1.765.359 lei, cererile înregistrate până în prezent însumând 2.976.000 lei.

Programul „Casa Verde” a fost lansat în urmă cu trei luni şi este destinat proprietarilor de locuinţe care doresc să renunţe la vechiul sistem de încălzire, în favoarea panourilor solare, din Fondul de Mediu. Fiecare beneficiar va primi până la 6.000 de lei, iar, pentru pompele de căldură, până la 8.000 de lei.

Potrivit conducerii APM Alba, cele mai multe solicitări au fost pentru instalarea de panouri solare şi este important de ştiut că beneficiarii pot să îşi aleagă singuri firma care va executa lucrările.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax