Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce faci de Revelion? Alba24.ro îţi face cadou 4 bilete la Pensiunea „Perla Mureşului”. Ce trebuie să faci

Publicat

Cei care nu și-au planificat noaptea dintre ani și nici nu dispun de resurse financiare au șansa să petreacă Revelionul la Restaurantul ”Perla Mureșului” din Oarda de Jos, la petrecerea dedicată tinerilor  liceeni, studenți sau masteranzi. Alba24.ro pune la bătaie patru invitații pentru cei care se vor înscrie în concurs.

Câștigătorul este unul singur, iar criteriul de selecție este simplu. Orice elev, student sau masterand cu vârsta între 17 şi 35 de ani poate participa la concurs trimițând un email cu subiectul „concurs revelion” cu o fotografie pe adresa  redactie@alba24.ro care să reprezinte un moment de la o petrecere la care a luat parte. Cel care va strânge cele mai multe like-uri pe contul de Facebook Alba24.ro, în albumul ”Concurs Revelion” va primi patru invitații pentru a petrece un revelion de vis impreună cu trei prieteni la pensiunea Perla Mureşului din Oarda de Jos.

Cei patru norocoși vor avea șansa să petreacă gratuit, deoarece întreaga consumație le este asigurată pe baza invitațiilor.  Concursul se va încheia pe data de 27 decembrie, zi în care participanții vor afla rezultatele întrecerii.

Revelionul tinerilor este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia şi Direcţia de Sport şi Tineret Alba.

Vezi și MESAJE DE ANUL NOU 2018: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2018


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax