Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Nu te îngrijora mami, nu a venit „greierașul”. Mesaj de la mama Emmei, fetița din Ciugud care va merge la tratament în Spania

Publicat

Mama Emmei, fetița din Drâmbar (comuna Ciugud) pentru care oamenii din Alba au dat un extraordinar exemplu de solidaritate, donând după posibilități banii pentru un tratament în Spania, a postat un mesaj în care vorbește despre starea micuței și demersurile care se fac pentru plecarea în străinătate. 

Din păcate, Emma a avut câteva zile mai proaste, inclusiv o criză mai intensă, după care s-a uitat la mama ei și i-a spus câteva cuvinte sfâșietoare:

”Nu te îngrijora, mami, așa am vrut eu să fac, nu a venit „greierașul”, stai liniștită.(așa descrie ea crizele, că vine „greierașul”)”.

Spitalul din Barcelona a transmis familiei că fac pregătiri pentru tratamentul Emmei, dar să nu plece încă de acasă.

Zborul este aranjat pentru marți, iar mama fetiței speră ca lucrurile să se rezolve până atunci.

Mesajul mamei: 

“Buna ziua,

Nici nu stiu cu ce sa încep.

Încă nu avem noutăți, joi la întâlnirea de pe zoom ni s-a spus doar că este vorba de câteva zile.

Asociația Blondie ne așteaptă, marți, în zborul lor spre Barcelona, însă cei de la Sant Juan ne-au transmis să nu plecăm până nu sunt ei pregătiți să ne primească.

Cât despre Emma, ce să vă zic, a avut câteva zile mai proaste, în care abia am putut să-i dau medicamentatia, unele au fost administrate intravenos, altele intramuscular, pentru că din cauza crizelor nu le putea înghiți, dar în schimb a rămas la fel cum o știți majoritatea, cu chipul ei de înger și zâmbetul cuceritor.

Ba, chiar ieri, după o criză mai intensă decât restul, a dat cu capul de marginea patului, după care s-a uitat la mine si a zis: nu te îngrijora, mami, așa am vrut eu să fac, nu a venit „greierașul”, stai liniștită.(așa descrie ea crizele, că vine „greierașul”)

Sperăm din suflet ca la începutul săptămânii viitoare să reușim să venim cu o veste bună, și nu ne pierdem speranța, poate, totuși, marți, o să fim în avion, în drum spre Barcelona.

Mulțumim, mulțumim încă o data că sunteți alături de noi.“

Citește și: Solidaritate extraordinară în sprijinul Emmei, o fetiță de 5 ani din Alba care are nevoie de tratament în Spania

Imediat ce banii necesari pentru clinică s-au strâns, mama fetiței a anunțat public și a mulțumit celor care au donat.

Este posibil însă ca pe parcurs să apară și alte cheltuieli, pai ales în perioada post-tratament.

Alba24 va reveni, dacă cheltuielile vor fi mai mari decât estimarea și vă vom ține la curent cu starea Emmei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax