Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Număr de angajări în continuă creştere: Peste 3.400 contracte de muncă încheiate în luna iunie, în judeţul Alba

Publicat

Horatiu Puiu, Inspector Sef ITM Alba

Potrivit conducerii ITM Alba, numărul angajărilor în judeţul nostru este în continuă creştere. Statistic vorbind, situaţia contractelor încheiate în ultima perioadă este una mult mai bună comparativ cu anii precedenţi.

În luna iunie, în judeţul Alba au fost încheiate şi înregistrate în Registrul General de Evidenţă a Salariaţilor (Revisal) 3.465 de contracte individuale de muncă. Dintre acestea, 2.236 pe durată nedeterminată, reprezentând 64,53% şi 1.229 contracte de muncă pe durată determinată, reprezentând 35,46%.

„Se poate observa că se menţine acelaşi trend ascendent al angajărilor ca şi in luna mai, respectiv numărul contractelor de muncă noi şi active se situează pe o curba ascendentă în comparatie cu situaţia înregistrată în anii precedenţi, în acelaşi interval de timp”, a spus Horatiu Puiu, inspector şef al ITM Alba.

În total, la data de 1 iulie, la nivelul judeţului Alba erau înregistrate 100.030 de contracte individuale de muncă active, dintre care 91.108 sunt contracte de muncă pe durată nedeterminată şi 8.922 sunt contracte de muncă pe durată determinată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax