Connect with us
Publicitate

AIUD

Număr foarte mare de accidente produse în ultimele 24 de ore, în Alba. Bilanț: dosare penale, răniți, și mașini distruse

Publicat

Mai multe accidente rutiere soldate cu răniți s-au produs pe raza județului Alba, în ultimele 24 de ore. Potrivit rapoartelor IPJ Alba, unii dintre șoferi erau băuți.

Accidentele rutiere au avut loc Alba Iulia, Cugir, Aiud, Jidvei și pe DN1. 

Alba Iulia: Bărbat rănit după ce a căzut cu bicicleta

Un bărbat de 55 de ani, din Alba Iulia, care se deplasa pe bicicletă, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. Accidentul s-a produs la data de 10 septembrie 2022, în jurul orei 20.20, pe strada Traian, din municipiu.

În urma accidentului, bărbatul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Accident la Jidvei: două persoane aj ajuns la spital

La data de 10 septembrie 2022, în jurul orei 14,15, polițiștii din Blaj au intervenit pe raza localității Jidvei, unde a fost semnalată producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări a rezultat că un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Jidvei, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Jidvei.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism și un tânăr de 26 de ani, pasager în primul autoturism, au suferit leziuni corporale, fiind transportați la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Motociclist ajuns la spital, după o coliziune pe DN1

La data de 10 septembrie 2022, în jurul orei 14,00, pe Drumul Național 1, la km 421 + 160 de metri, în localitatea Decea, a fost semnalată producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări a rezultat că un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din localitatea Mediaș, județul Sibiu, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr de 23 de ani, din localitatea Apahida, județul Cluj.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Aiud: accident cu mașini avariate

La data de 10 septembrie 2022, în jurul orei 23,40, pe strada Transilvaniei din Aiud, un bărbat de 40 de ani, din comuna Lunca Mureșului, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din localitatea Aiud, rezultând avarierea autoturismelor.

În urma testării conducătorilor auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătorul primului autoturism, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de bărbatul de 40 de ani, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Cugir: un tânăr băut la volan a lovit cu mașina un stâlp

La data de 11 septembrie 2022, în jurul orei 00,40, polițiștii din Cugir au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Florilor, din orașul Cugir.

Din primele cercetări a rezultat că un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Săsciori, județul Alba, a intrat într-un stâlp al rețelei electrice, tânărul aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Tot cu această ocazie, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax