Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Numărul cazurilor de infecție cu coronavirus ajunge la 131, în România. Autoritățile au anunțat 8 cazuri noi

Publicat

Numărul cazurilor de infectare, raportate e autoritățile din România ajunge duminică, în jurul amiezii, la 131. Noi cazuri au fost date publicității de către autorități. Numărul lor va fi reactualizat în scurt timp.  

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Nelu Tătaru a declarat la Digi24 că cele opt persoane confirmate duminică sunt persoane care au fost în contact cu pacientul de la Gerota și senatorul PNL de Constanța Vergil Chițac. Cele opt persoane sunt asimptomatice și erau în izolare.

Știre în actualizare

Comunicare oficială:

La această oră se desfășoară o videoconferință, cu participare premierului Ludovic Orban, a miniștrilor, precum și a consilierului prezidențial Cosmin Marinescu, pe tema măsurilor economice necesare pentru limitarea impactului economic al pandemiei noului coronavirus (COVID-19).

De asemenea, începând cu ora 16.00 este programată o videoconferință cu participarea membrilor Guvernului, a reprezentanților Administrației Prezidențiale, precum și a altor instituții cu atribuții în domeniul economic, cu reprezentanții mediului de afaceri.

Discuțiile au loc în cadrul Grupului de Lucru Interinstituțional pentru evaluarea impactului economic, financiar și bugetar asupra României generat de efectele COVID-19.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax