Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Numărul victimelor care și-au pierdut viața în incendiul de la Clubul Colectiv a ajuns la 32. O tânără de 28 de ani a decedat marți dimineața

Publicat

smurd

raniti_spital_smurd_34365200 Bilanţul victimelor care şi-au pierdut viaţa în tragedia din clubul Colectiv a urcat la 32, după ce, marți dimineața, o tânără internată la Spitalul Pantelimon a încetat din viaţă. Tânăra avea 28 de ani şi avea arsuri grave, aproximativ 50% din suprafaţa corpului, medicii fiind de la început rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Stopul cardiac s-a produs marţi, în jurul orei 5 dimineaţa, medicii încercând să o resusciteze timp de două ore.

Directorul general al Spitalului Universitar de Urgență Militar, Florentina Radu, a declarat că din cei care au rămas în terapie intensivă, respectiv nouă pacienți, cinci sunt în stare gravă și unul se află intubat. La unul din cei care se află în stare gravă, precizează Florentina Radu, a fost necesară intervenția chirurgicală.

„Doctorul Marinescu ne-a spus că situația s-a stabilizat. M-am întors de la ședința de lucru. Ultimele știri de acolo: se intenționează suplimentarea fondurilor pentru pacienții critici. Ni s-a cerut să dăm o situație cu necesarul estimat pe două luni. În acest moment, tot ce e necesar avem pregătit sau avem deja discuții cu firmele care trebuie să aducă materialele necesare. Ne așteptăm să avem nevoie de dializă, în zilele următoare. Deocamdată, nu este necesară”, a spus Florentina Radu.

„Adresez rugămintea rudelor să vină doar câte un membru în vizită pentru că e cel mai bine pentru ei. Am alocat o asistentă și infirmieră pentru fiecare pacient”, a adăugat aceasta.

Potrivit directorului general al Spitalului Universitar de Urgență Militar, mâine va sosi la spital o echipă mixtă de medici, din care vor face parte cei doi doctori francezi, precum și medicul Ioan Lascăr de la Spitalul Floreasca și medicul Cristian Niţescu de la Spitalul de Arşi.

Din păcate numărul victimelor s-ar putea dubla în următoarea perioadă.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax