Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: O adolescentă din Sibiu, răpită de acasă de patru bărbați mascați. A fost declanșat mecanismul ”Alertă răpire copil”

Publicat

O adolescentă de 14 ani, din Sibiu, a fost răpită de acasă de 4 bărbați mascați. S-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni. 

La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore pe nume Luminița Carolea, în vârstă de 14 ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

UPDATE: Potrivit IPJ Sibiu, fata a fost găsită, luni după-amiaza, într-un imobil de pe raza localității Vad, comuna Șercaia, județul Brașov. Minora este condusă la sediul IPJ Sibiu pentru audieri în vederea lămuririi tuturor circumstanțelor dispariției sale. Cercetările în acest caz continuă.

IPJ Sibiu a mai comunicat anterior că cei patru bărbați au intrat în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, fiind audiate cu privire la aspectele de interes în scopul depistării minorei.


Este vorba despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, domiciliați în orașul Avrig, respectiv localitatea Mârșa.

Polițiștii sibieni continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în cadrul unui dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, respectiv lovire sau alte violențe.

Știrea inițială

S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei.

Semnalmente: înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis.

La momentul dispariției, minora purta o bluză vișinie cu paiete aurii, pantaloni vișinii de tip leggings.

Polițiștii au și un principal suspect, în vârstă de 23 de ani.

Persoanele ce pot furniza informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Nicoleta

    luni, 09.01.2023 at 10:06

    Se scrie „paiete aurii”, nu „auri”, colanti „visinii”, nu „visini”.
    Nu imi vine sa cred ca nu aveti pe cineva sa scrie, sa carecteze sau sa vada asta!

  2. pilu

    luni, 09.01.2023 at 13:50

    După cum descrieţi că era îmbrăcată precis aştepta ca acest lucru să se întâmple, c-aşa-i la ei, se fură, noaptea pe fulgerătură.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax