Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O albaiuliancă la Jocurile Olimpice de vară. Atleta Ana Rodean va reprezenta România la Rio 2016

Publicat

Ana Rodean(1) Atleta albaiuiancă, Ana Rodean s-a calificat astăzi la Jocurile Olimpice din Brazilia, competiție care va avea loc în această vară, după ce și-a îndeplinit baremul în proba de 20 de kilometri marș la Campionatul Mondial din Italia. Ana a alergat o ora, 35 de minute și 36 de secunde, asigurându-și prezența la competiția supremă. Județul Alba va fi reprezentat din nou la Jocurile Olimpice după o pauză de 8 ani.

După Norica Câmpean și Ana Maria Groza, Ana Rodean este a 3-a sportivă din Cetatea Marii Uniri care va reprezenta urbea la Jocurile Olimpice. Ana a alergat astăzi la Campionatul Mondial din Italia în proba de 20 de kilometri marș, cu timpul de o ora, 35 de minute și 35 de secunde.

Gabriel Avram, antrenorul sportivei CS Unirea Alba Iulia a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește indolența autorităților locale cu privire la atleți și a ținut să precizeze că performanța este una și mai notabilă, având în vedere că Ana Rodean a avut condiții minime de pregătire.

 

Sursa: AbSport.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax