Connect with us
Publicitate

CUGIR

UPDATE: O asistentă de la Spitalul din Cugir, confirmată cu noul coronavirus. Ce a declarat aceasta pentru Alba24.ro

Publicat

O asistentă de la Spitalul Orășenesc Cugir a fost confirmată cu noul coronavirus, în cursul acestei săptămâni. 

Potrivit surselor alba24.ro, asistenta este internată momentan în spital și are simptome foarte ușoare ale infectării cu COVID-19.

De asemenea, sursele alba24.ro au declarat că infectarea nu s-a produs în unitatea medicală, ci în comunitate.

Reamintim că miercuri la nivelul județului Alba au fost confirmate 25 de cazuri la 1095 de teste realizate.

UPDATE 10.40: Asistenta în cauză a contactat alba24.ro și a făcut o serie de declarații referitoare la infectarea cu noul coronavirus și stare de sănătate. 

Asistenta a declarat că este asimptomatică, nu prezintă nici un fel de simptome ale bolii, (nici măcar ușoare) cum au declarat sursele alba24.ro. Temperatura corpului este normală (36.3), CT-ul pulmonar este perfect normal. 

Mai mult de atât, acesta a spus că nu este exclus ca infectarea să se fi produs în spital, mai exact la camera de gardă unde asistenta lucrează.

Femeia a mai precizat că la camera de gardă de la spitalul din Cugir se testează doar persoanele care au simptome și care trebuie să se interneze în unitatea medicală. În schimb, persoanele care vin la camera de gardă pentru o procedură standard, nu sunt testate pentru COVID-19.

Asistenta a fost confirmată cu noul coronavirus, luni, după ce acesta alături de alte două cadre medicale din spital s-au testat. Testul pentru ea a ieșit pozitiv, dar pentru încă o altă asistentă și o infirmieră rezultatul a ieșit incert și așteaptă rezultatul de la retestare.

De asemenea, femeia este internată de marți, la spitalul din Cugir, și deși ea și-a exprimat intenția de a se izola la domiciliu, cadrele medicale au spus că e mai bine să meargă la spitalul din Abrud.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax