Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O asociație de proprietari din Alba Iulia a dat în judecată un rău platnic. Ce datorii a strâns bărbatul timp de aproape doi ani

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a fost dat în judecată de asociația de proprietari din care face parte, din cauza faptului că nu și-a plătit datoriile către aceasta. 

Mai exact, bărbatul a adunat plăți restante timp de un an și jumătate, iar reprezentanții asociației de proprietari au luat decizia de a-l acționa în instanță. 

Un proces s-a derulat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, iar o decizie a venit în data de 12 septembrie 2023.

Potrivit motivării instanței, reclamanta Asociaţia de Proprietari 39 Cetate a solicitat ca în contradictoriu cu pârâtul (…), prin hotărârea judecătorească, să dispună obligarea pârâtului la plata către reclamantă a sumei de 2895,89 lei cu titlu de debit neachitat, reprezentând cheltuieli de regie şi penalităţi de întârziere aferente perioadei iulie 2020-decembrie 2022, cu obligarea pârâtului la plata cheltuielilor de judecată.

Dosarul a fost înregistrat la jumătatea lunii februarie a anului 2023, iar câteva luni mai târziu o decizie a venit în primă instanță.

Judecătorii au admis cererea asociației de proprietari și emis următoarea decizie: ”obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 1721,27 lei cu titlu de debit principal şi a sumei de 1174,62 lei reprezentând penalităţi de întârziere, calculate până la data de 06.02.2023”.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Lautarescu Nicolae-Adrian

    duminică, 17.09.2023 at 15:18

    Ce tare!!! Asta este știre?

  2. mircea

    luni, 18.09.2023 at 10:09

    principalii vinovati sunt presedintele,cenzorii si cei din CA,dupa 90 de zile trebuia notificat si dat la trebonal.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax