Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O autocisternă a luat foc, într-o parcare din Sebeş. Incendiul a fost stins înainte de sosirea pompierilor

Publicat

pompier

Pompierii de la Garda de intervenţie din Sebeş au fost chemaţi să acţioneze, duminică după-masa, pentru neutralizarea unui incendiu izbucnit la o autocisternă.

Autocisterna era parcată în spaţiul aparţinând companiei de transport „Voltrans”. Incendiul a izbucnit la capul tractor al mijlocului de transport.

UPDATE: În momentul în care incendiul a fost anunţat la 112, informaţia transmisă a fost că autocisterna era încărcată cu formol (formaldehidă). La faţa locului, pompierii au constatat că vehiculul era gol şi că urma să fie încărcat a doua zi cu formaldehidă de pe platforma „Kronospan”. Autocisterna aparţine unei firme din Victoria (Braşov). Incendiul izbucnit din cauza unui scurtcircuit la izolaţia unui conductor a fost stins de şoferii aflaţi la faţa locului, care au intervenit cu stingătoare. Echipajul de pompieri s-a asigurat că incendiul a fost neutralizat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mona Lisa

    duminică, 16.12.2012 at 16:55

    Formaldehida… bat-o vina !
    Si mai fac o fabrica la Kronospan, in timp ce noi dormim, voi (primaru si echipa ) dormiti si ei (directorii si sefii garzii de mediu) dorm.
    Ioane,Ioane, toata lumea doarme ! Asa ca fa liniste, taci din gura , ca-i trezesti si nu stiu ce sa faca!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax