Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

O bancă din România introduce program de lucru de acasă, orar la alegere, weekend prelungit și o zi pe săptămână la birou

Publicat

O bancă din România implementeză pentru trei luni, un program flexibil de muncă pentru angajați. Mai exact este vorba despre un program de lucru pilot, pe care 300 de ganajați ai băncii centrale ING au ales să îl testeze. 

Aceștia, pe lângă programul clasic de lucru, pot alege un program de lucru flexibil, cu două alternative. Programul de lucru hibrid include și un weekend prelungit și o zi pe săptămână de la birou.

  • Program de lucru de 9 ore / zi cu o jumătate de zi liberă săptămânal;
  • Program de lucru de 9 ore / zi cu o zi liberă la 2 săptămâni.

Deşi angajaţii pot lega aceste zile sau jumătăţi de zi de weekenduri, aceasta nu este o condiţie.

Angajaţii ING pot alege oricare dintre zilele săptămânii, în funcţie de preferinţele lor sau tipul de activitate al echipei din care fac parte, astfel încât să asigure continuitatea muncii.

Banca a anunțat și modul de lucru hibrid implementat după relaxările măsurilor de prevenire Covid-19.

ING program de lucru: Toți angajații vin la birou o singură zi pe săptămână

În iarnă, banca a derulat o serie de întâlniri consultative cu toate echipele băncii, pentru ca angajații și managerii lor să stabilească împreună activitățile pentru care este necesară prezența la birou și când este momentul potrivit în timpul săptămânii pentru a se vedea.

Astfel, toți angajații ING vor veni la sediul central în medie o zi pe săptămână, în ziua aleasă împreună cu echipele lor, începând de luna aceasta.

Richard de Graaf, director HR ING: sunt și exerciții de onestitate față de noi înșine și de colegi

“În modul de lucru hibrid putem admite că atât lucrul de acasă, cât și cel de la birou pot aduce avantaje și dezavantaje, dar acum putem alege stilul potrivit fiecăruia, după job și specificul echipei.

Programele pe care le-am implementat sau urmează să le implementăm sunt și exerciții de onestitate față de noi înșine și de colegi apropo de nevoile pe care le avem, dar și de comunicare între manageri și echipele lor.”, a precizat Richard de Graaf.

Această măsură se adaugă unui program zilnic deja flexibil, unde fiecare angajat își poate alege ora de început și final de program, în funcție de nevoile sale și specificul activității.

Programul poate începe între orele 7:30 și 10:30 și se poate încheia începând cu ora 16.00”, a precizat într-un comunicat de presă, directorul HR al băncii, Richard de Graaf.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax