Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O bătrână din Crăciunelul de Jos a murit intoxicată cu monoxid de carbon

Publicat

O femeie în vârstă a fost găsită, sâmbătă dimineaţă, fără suflare, în locuinţa sa din Crăciunelul de Jos. Medicii de pe ambulanţă care s-au deplasat la faţa locului au constatat decesul acesteia, cauza probabilă a morţii fiind intoxicarea cu monoxid de carbon.

Sâmbătă dimineaţă, ambulanţa a fost solicitată, la 112, să intervină pentru salvarea unei bătrâne de la moarte. Femeia, de 59 de ani, nu a mai fost văzută de vecini, de vineri, iar sâmbătă a fost găsită în casă, cu culoarea pielii schimbată în vineţiu, semn că nu mai primise oxigen în corp. Medicii de pe ambulanţă care s-au deplasat la faţa locului au constatat decesul acesteia, moartea probabilă fiind intoxicare cu gaz, în casă simţindu-se o căldură foarte mare, iar aerul era irespirabil.

Din primele date deţinute de Inspectoratul Judeţean de Politie Alba, femeia locuia singură, soţul acesteia fiind decedat. Ancheta este în desfăşurare, urmând a se face necropsia pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax