Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O bază sportivă nouă va fi construită în municipiul Sebeș. Investiție de peste 1,1 milioane de euro a CNI

Publicat

O bază sportivă nouă va fi construită în cartierul Mihail Kogălniceanu din municipiul Sebeș, printr-o investiție de peste 5,6 milioane de lei, fără TVA. Proiectul prevede realizarea unui teren pentru fotbal, a unui teren multifuncțional și construirea unei clădiri de vestiare.

Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație privind proiectarea, asistența tehnică din partea proiectantului și execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții „Construire bază sportivă TIP 1, Str. Nufărul nr. 2, municipiul Sebeș”.

Citește și Planuri pentru două noi baze sportive, cu nocturnă, la Colegiul HCC din Alba Iulia și în cartierul Micești. Ce dotări vor avea

Valoarea estimată a contractului este de 5.616.403,81 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, baza sportivă va cuprinde:

  • Teren pentru fotbal,
  • Teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis,
  • Clădire pentru vestiare,
  • Cabină de poarta,
  • Parcare,
  • Alei pietonale,
  • Spații verzi.

Terenul pentru fotbal are dimensiunile suprafeței utile de evoluție 75,5 x 117 m și cele ale suprafeței utile de joc 68 x 105 m. Zona de protecție perimetrală are lățimea de 3 m pe laturile lungi și 6 m pe laturile scurte. Marcajele terenului vor fi conforme cu cerințele Regulamentului de organizare a activităţii fotbalistice din 2018 al Federației Române de Fotbal. Terenul poate fi marcat și pentru 2 terenuri de mini-fotbal, suprafețele vor fi 40,00 x 60,00 m.

Suprafața de joc va fi dintr-un covor de gazon artificial, pe straturi de balast și piatră compactate. Suprafata de joc va avea pante de 0,5% către laturile lungi; drenarea apelor pluviale va fi asigurată prin stratul suport.

Pe una din laturile lungi se vor amplasa 2 bănci de câte 14 scaune pentru rezerve și antrenori. Pe latura lungă opusă se vor amplasa gradene pentru 500 de spectatori. Adiacent gradenelor vor exista locuri pentru 20 de persoane cu dizabilități locomotorii.

Tabela de marcaj și cel puțin 5 catarge pentru drapele se vor amplasa pe latura scurtă opusă clădirii pentru vestiare. De asemenea, va exista și o instalație pentru iluminat nocturn.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax