Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

O campanie de educație juridică urmează să fie demarată în școli, din toamnă. Anunțul făcut de ministrul Justiției

Publicat

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, consideră că lipsa educaţiei juridice reprezintă o cauză pentru multe dintre problemele cu care se confruntă societatea românească. Aceasta a anunțat sâmbătă că în toamnă va fi demarată o amplă campanie de educaţie juridică în şcoli.

„Educaţia juridică este o prioritate pentru România (…). Să ştiţi că o sursă principală pentru multe rele din România este lipsa de educaţie juridică şi îmi asum să iau foarte în serios acest capitol.

În septembrie (…), pentru că atunci începe viitorul an şcolar, vom da startul unei campanii de educaţie juridică la nivel naţional. Acest lucru cred că va fi foarte important pentru fiecare dintre noi”, a declarat Alina Gorghiu sâmbătă, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, împreună cu ministrul Culturii, Raluca Turcan, efectuează sâmbătă o vizită în judeţul Argeş.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Popa marcel

    sâmbătă, 08.07.2023 at 16:52

    Doua fufe care au ajuns sus.Romania lui Klaus.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax