Connect with us
Publicitate

LIFESTYLE

O cană plină cu vin, transformată în burse pentru elevii cu venituri mici și note mari, din Sebeș

Publicat

”O cană cu fericire” este proiectul tinerilor de la Rotaract Sebeș prin care, în cadrul Târgului de Crăciun vor să obțină bani pentru a-i ajuta pe elevii buni la învățătură ai Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, dar care au venituri scăzute. Banii vor merge în câteva burse individuale. 

”Vă așteptăm în perioada 6-17 decembrie în parcul Tineretului, în cadrul Târgului de Crăciun, între 18:00 și 22:00 să ne bucurăm de Magia Sărbătorilor de Iarnă, de un vin cald și să aducem împreună un zâmbet pe chipul acestor copii.
Proiectul “o cană de fericire ” ediția a III-a, susține elevii Colegiului Național Lucian Blaga cu rezultate bune, dar cu venituri foarte scăzute. Venim în sprijinul lor cu burse individuale pentru susținerea acestor copii în activitățile educaționale. Situația materială precară a acestor copii, reprezintă un mare dezavantaj în ceea ce privește accesul la educație” au scris cei de la Rotaract Sebeș, pe pagina lor de facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax