Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O casă din Boteşti – Cîmpeni a fost cuprinsă de flăcări. Pagube de 28.000 de lei în urma incendiului

Publicat

O casă din localitatea Boteşti, lângă Cîmpeni a fost cuprinsă de flăcări, miercuri după-amiaza, la ora 14.45. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului.

Imobilul se află pe str. Principală din Boteşti, iar pentru stingerea incendiului izbucnit la acoperişul acestuia, proprietatea lui T.G, pompierii militari au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Casa de locuit confecţionată din lemn pe o suprafaţă de 40 mp a ars în totalitate, fiind degradate în urma focului şi două televizoare, mobilierul din cele 2 camere, îmbrăcăminte, două sobe şi un aragaz. Au fost recuperate bunuri în valoare de aproximativ 21.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 28.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric la un conductor electric neizolat corespunzător.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax