Connect with us
Publicitate

Uncategorized

O casă în construcţie din Vârtop a fost distrusă parţial de un incendiu

Publicat

Aparatură electrocasnică, mobilier, îmbrăcăminte şi covoare au ars, marţi seara, într-un incendiu ce a izbucnit la o magazie din zona Vârtop, proprietatea unui localnic din comuna Arieşeni.

Pompierii din Câmpeni au intervenit la ora 20.08, pentru oprirea incendiului, cu două autospeciale. La sosirea gărzii de intervenţie, focul se extinsese la magazia de materiale, cu pericol de propagare la casa de locuit, care era în construcţie. Incendiul a fost stins la ora 23.15.

În urma incendiului ce a avut drept cauză probabilă jarul căzut dintr-o sobă, au ars magazia de materiale pe o suprafaţă de 18 mp şi casa de locuit pe o suprafaţă de 24 mp, confecţionate în întregime din lemn şi bunurile materiale depozitate în magazie.

S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 50.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 20.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax