Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O cerşetoare a furat bani şi bijuterii dintr-o casă din Alba Iulia

Publicat

O femeie de 61 de ani, cerşetoare din Lupeni, a fost surprinsă, miercuri, într-o casă din Alba Iulia, în timp ce fura bani, bijuterii şi un parfum. Cunoscută cu antecedente penale, femeia a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentată procurorilor cu propunere de arestare preventivă, pentru furt şi violare de domiciliu.

Miercuri, 4 aprilie, la ora 19.48, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către un bărbat din Alba Iulia, în legătură cu faptul că într-o locuinţă de pe strada Regimentul V Vânători, a fost surprinsă o cerşetoare care a sustras bunuri.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat-o pe M.L., de 61 de ani, din Lupeni, judeţul Hunedoara. Din primele cercetări, a rezultat că aceasta a intrat în casă, profitând de faptul că uşa nu era închisă şi a sustras suma de 393 lei, un parfum şi bijuterii (o brăţară şi 3 inele).

Cunoscută cu antecedente penale, femeia a fost reţinută pentru o perioadă de 24 de ore şi va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi violare de domiciliu.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax