Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O clădire din curtea sediului Poliţiei Locale din Alba Iulia va fi demolată şi casată. În locul acesteia se amenajează parcare pentru angajaţii instituţiei

Publicat

sediu politia locala

sediu politia locala3 O clădire folosită de către Poliția Locală Alba Iulia, situată pe strada Ferdinand I, este propusă spre demolare, deoarece prezintă un grad avansat de degradare. Proiectul se va afla pe masa consilierilor locali, în ședința de marți, 30 iunie. În locul imobilulii va fi amenajată parcare pentru maşinile poliţiştilor locali.

În ședința Consiliului Local de marți, 30 iunie, se supune spre aprobare scoaterea din funcțiune, casarea și demolarea unui corp de clădire cu S+P și suprafață desfășurată de 90,56 mp din imobilul situat în strada Ferdinand I, nr. 2, din municipiul Alba Iulia.

Potrivit Hotărârii nr. 110/2005, s-a aprobat trecerea din domeniul public al Consiliului Județean Alba în domeniul public al Primăriei Municipiului Alba Iulia a imobilului situat administrativ în strada Ferdinand I, nr. 2, municipiul Alba Iulia, iar prin Hotărârea nr. 70/2015 a Consiliului Local s-a aprobat înscrierea dreptului de proprietate a Municipiului Alba Iulia asupra acestui imobil.

Parte din acest imobil respectiv corp de clădire, având suprafața desfășurată de 90,56 mp se află într-o stare avansată de degradare. Construcția are două nivele (S+P) și este realizată din zidărie de cărămidă cu fundații din zidărie de piatră, șarpantă din lemn și învelitoare din țiglă.

Până la data prezentă, imobilul a fost folosit de către Poliția Locală Alba Iulia.

Având în vedere starea tehnică a acestei construcții, gradul avansat de degradare, pericolul pe care îl prezintă pentru persoanele care își desfășoară activitatea în această instituție, se propune casarea și demolarea construcției, eliberarea terenului și crearea unui spațiu de parcare pentru mașinile Poliției Comunitare Alba Iulia.

Valoare estimativă a lucrărilor de demolare este de 5.000 de lei fără TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax