Connect with us
Publicitate

CUGIR

O clădire veche din orașul Cugir va fi renovată și transformată în Centru comunitar integrat socio-medical

Publicat

O clădire veche din orașul Cugir, în care a funcționat o cofetărie, va fi reabilitată, modernizată și transformată într-un centru comunitar integrat socio-medical.

Primăria Cugir a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru execuţia lucrărilor de reparare/modernizare/dotare a Centrului Comunitar Integrat socio-medical Michelangelo.

Valoarea totală estimată este de 275.715,59 de lei. 

Proiectul presupune schimbul de destinație în Centru Comunitar Integrat socio-medical prin recompartimentarea, reabilitarea și modernizarea unui imobil cu funcțiune de cofetărie.

Potrivit caietului de sarcini, imobilul se află pe strada 21 Decembrie 1989, la nr. 77A. Clădirea a fost construită în anul 1936 și are o suprafață construită de 147 mp, cu un regim de înălțime P (parter).

În imobil se vor amenaja 4 cabinete și un birou pentru personal în care se vor presta servicii de asistență medicală comunitară.

Printre intervențiile la fațada clădirii se numără și realizarea unui acces din strada 21 Decembrie 1989, prin construirea unui gol în ușă în locul unuia din golurile de fereastră existente. Accesul va fi realizat la nivelul trotuarului, iar în interior se va realiza o scară cu 5 trepte care va fi dotată cu platformă electrică pentru transportul persoanelor cu dizabilități locomotorii.

Proiectul prevede de asemenea montarea unui termosistem, respectiv termoizolarea pereților exteriori, a soclului și a planșeului de lemn și montarea de tâmplărie PVC.

Prin realizarea investiției se urmărește obținerea unei clădiri cu un consum redus de energie, o clădire conformată din punct de vedere al securității la incendiu și nu în ultimul rând, o clădire accesibilă pentru persoane cu dizabilități fizice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax