Connect with us
Publicitate

CUGIR

O clasă a Colegiului ”David Prodan” din Cugir trece in sistem online. Elev vaccinat cu AstraZeneca, testat pozitiv pentru COVID

Publicat

Elevii unei clase a XII-a a Colegiului Național ”David Prodan” din Cugir vor face următoarele două săptămâni orele în format on-line. Situația a fost confirmată de reprezentații DSP Alba pentru alba24.ro. 

Motivul pentru care elevii trec din format fizic, în format on-line este acela că un elev a fost testat pozitiv pentru COVID-19, după ce avea simpotme specifice bolii. 

Mai exact tânărul originar din Republica Moldova era vaccinat în luna iulie, cu AstraZeneca, însă din câte se pare a contactat virusul.

Potrivit reprezentanților DSP Alba, cel mai probabil elevul a contactat virusul din comunitate, la întoarcerea în România.

În urma testării pozitive, clasa va face orele în format on-line în următoarele 2 săptămâni.

De asemenea și elevii unei clase a IX-a a Colegiul Tehnologic ”Timotei Cipariu” din Blaj stau pentru următoarele două săptămâni acasă după ce un coleg a fost depistat pozitiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax