Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

O clasă de gimnaziu din Alba Iulia trece în format on-line: O elevă, testată pozitiv. ISJ Alba nu comunică situația din școli

Publicat

Se înmulțesc cazurile de clase din județul Alba, care la nici o săptămână de la începerea cursurilor în format fizic, trec in sistem on line. 

După ce două clase de liceu una din Cugir (David Prodan) clasa a XII a și una din Blaj (Colegiul Timotei Cipariu) clasa a IX, și o clasă din Alba Iulia va face orele on line pentru următoarele două săptămâni.

Este vorba despre elevii unei clase de a VIII-a a școlii Avram Iancu. Elevii trec în online, după ce o colegă de a lor a fost testată pozitiv pentru COVID, potrivit reprezentaților DSP Alba.

De notat este faptul că reprezentații Inspectoratului Școlar Județean Alba nu comunică din proprie inițiativă situația COVID din școli și trecerea de la un format de învățământ la altul. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax